Turisme de Catalunya

La Xina sent la força de Catalunya

Catalunya és paisatge, és gastronomia i és cultura. El president del RCD Espanyol, Chen Yansheng, no té cap dubte que ha encertat venint a Catalunya i així ho explica als seus compatriotes.

Al gener del 2016 l'empresari xinès es va convertir en president del club blanc-i-blau. Això li va permetre unir la seva passió i la seva professió en una entitat amb la qual, a més, se sent identificat:

"Un club que treballa dur,
que ha après a aixecar-se
i que ha lluitat sempre per seguir avançant "

Valors amb els quals Yansheng ha estat educat, i que reconeix també en els costums i tradicions catalanes.

Des de Bakery Group hem tingut la sort de treballar amb Turisme de Catalunya en un Branded Content que fa viatjar aquests valors del Club i de Catalunya fins al gegant asiàtic.

El missatge està corrent com la pólvora -un dels seus llegats-. Durant les primeres 24 hores que el vídeo va estar penjat va aconseguir més d'un milió de reproduccions a la Xina, el que augura que l'acord de l'Espanyol i la Generalitat per a promocionar Catalunya com a destí turístic mundial aconseguirà la seva comesa.

A nosaltres ens omple d’orgull viure en una terra tan rica en paisatges, patrimoni i cultura. Una destinació perfecta que ara, gràcies a Chen i a Turisme de Catalunya, també coneixen a la Xina.