Solán de Cabras

Gotas de solidaridad

Solán de Cabras és una companyia socialment compromesa. Per quart any consecutiu, s’uneix a l’Asociación Española Contra el Cáncer amb la seva companya #GotasdeSolidaridad tenyint de color rosa les seves ampolles i sumant minuts d’atenció psicològica personalitzada.

Por, incertesa, ràbia o tristesa. Quan la vida t’obliga a afrontar un càncer les emocions són difícils de gestionar. Pera això, per l’edició d’aquest any de #GotasdeSolidaridad a Bakery decidim posar cara a una figura clau per assimilar aquesta situació emocional: els psicòlegs de la AECC que ofereixen assistència psicològica gratuïta als qui pateixen la malaltia o als seus familiars.

Després d’un extens anàlisi de les anteriors campanyes i els seus elements de comunicació, arribem a la conclusió que per donar a conèixer al consumidor aquesta acció la millor manera era fer-ho amb el producte que s’emporten a casa. És a dir, comunicant la iniciativa al retràctil que uneix les sis ampolles. D’aquesta manera, hem donat un nou us a un element habitualment utilitzat per promocions en Punt de Venda.

L’acció també es va comunicar a través d’un branded content audiovisual on els psicòlegs ens expliquen en primera persona el seu dia a dia i el valor de la feina que desenvolupen a la AECC.

Perquè un càncer mai es passa sol, #Gotasdesolidaridad.