PROPIETARIOS DE SUEÑOS

La inclusió social com a meta

A finals del 2016 la Fundació Superacció es va creuar al nostre camí. Ens vam adonar de la importància de la seva tasca social i del baix impacte mediàtic que tenia. Per aquest motiu, vam decidir que des de Bakery i Tomando Conciencia havíem de sumar-nos a la causa realitzant el documental PROPIETARIOS DE SUEÑOS ja que sabem, per experiència, que el que no es comunica no existeix.

Superacció és un innovador projecte sense ànim de lucre que es dedica a impulsar la inserció social de joves en risc d’exclusió estimulant la seva motivació i superació a través de l’esport, l’expressió corporal i l’expressió plàstica.

Aquestes activitats permeten als joves superar-se i trencar les limitacions que la societat els ha fet creure que tenen per, posteriorment, aplicar aquestes habilitats i eines al seu dia a dia.

Superacció es rebel·la contra el fet que cada vegada i ha més joves que, per diverses circumstàncies, no tenen l’oportunitat d’escollir i construir el seu futur.

- El 30% dels joves del nostre país abandona els estudis abans de graduar-se.
- El 50% des joves en edat de treballar estan a l’atur.
- 2.5 milions de menors viuen a Espanya en risc de pobresa.

En 4 anys ja ha ajudat a més de 800 joves i, com vol seguir fent-ho, necessita fons per poder obrir un centre de dia permanent.

Per fiançar aquest centre i explicar l’imprescindible tasca que Superacció realitza neix el documental PROPIETARIOS DE SUEÑOS, que ens ha portat a tots junts, fins i tot, a realitzar la Titan Desert, una prova esportiva que creua el desert del Sàhara en bicicleta.

Les històries d’Edu, Aya, Elías, Lokman i Lahcen serveixen com a fil conductor d’aquest relat coral que visibilitza les múltiples etiquetes que la societat els ha assignat per qüestions d’origen, actitud o bullying i com lluiten per desprendre’s d’elles. També la preparació i la realització de la Titan Desert, el dia a dia que es viu a Superacció i una mirada ala problemàtica de l’exclusió social al nostre país.

PROPIETARIOS DE SUEÑOS serà l’eina de Superacció per donar visibilitat a la seva tasca social i posar en valor la importància de donar les mateixes oportunitats a tothom, no posar etiquetes ni donar casos per perduts.

El nou Espai Superacció serà un punt de referència pels nois i noies, augmentarà el seguiment dels casos i, sens dubte, donarà encara més força a la tasca social de Superacció.

I tu, ets propietari dels teus somnis?

Descobreix-ho aquí.

Un projecte social de:

Col·laboren:

Una producció de: