Makro

Benvinguts a Coque

La relació de Mario Sandoval amb la cuina és tan estreta que gairebé es podria dir que va néixer entre fogons.
“Benvinguts a Coque” és l’espot que hem realitzat per Makro junt amb Mario Sandoval, cuiner amb dues estrelles Michelin.

Els germans Sandoval van créixer al restaurant dels seus avis, a la localitat madrilenya d’Humanes. Allà van adquirir ell gust per la gastronomia i el plaer de fer feliç als altres a través de la cuina. Ara, després de 40 anys d'experiència i com a tercera generació d’una família dedicada en cos i ànima a la cuina, volen seguir escrivint la seva pàgina a la història de la gastronomia. I per això han traslladat Coque a un a un avantguardista local de la capital madrilenya.

El nou Coque és un restaurant amb la mirada posada en el futur però que manté amb fermesa els valors de la cuina tradicional. Aquí radica l’essència dels germans Sandoval, allò que fa única la seva cuina. La seva innovadora tècnica d’utilitzar fibres d’aliments conviu en les seves creacions amb productes autòctons, sostenibles i de proximitat que ells mateixos cultiven en la seva finca de El Escorial.

L'audiovisual que hem realitzat tenia l'objectiu de tancar la ponència de Mario Sandoval “Fibras, el ingrediente oculto de los alimentos” al congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión. A més, servirà a la web i canals de comunicació del restaurant i Makro.

La cuina de Coque fa viatjar, evoca paisatges. Per això, mostrem el camí que les seves creacions realitzen des que són ideades fins que ens desperten els cinc sentits a la taula. Com ells afirmen, ‘al final d’un gran viatge comença l’autèntica aventura’.

Benvinguts a Coque.