IAAC

L'arquitectura del futur

Els models de societat avancen i és imprescindible que els dissenys de les ciutats i la tecnologia s’hi adaptin.
El IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia) és un centre d’estudis dedicat a formar una nova generació de professionals que sigui capaç de pensar i aplicar estratègies d’acord al context i l’entorn de cada ciutat.

Ubicat al barri del Poblenou, el IAAC és una escola multicultural que aposta perquè Barcelona sigui la capital avantguardista de l’arquitectura i el disseny, encapçalant projectes innovadors i eficients.

Tant el IAAC com BAKERY formem part de l’associació Poblenou Urban District. Compartim amb ells les aspiracions relacionades amb els avenços de la tècnica i de la societat moderna i, de la mateixa manera, la preocupació per cuidar el medi ambient. Aquesta relació de proximitat ens ha inspirat especialment per crear els continguts audiovisuals que expliquen tres dels màsters que imparteixen:

MASTER IN CITY & TECHNOLOGY
Les ciutats, tal i com estan organitzades en l’actualitat, són insostenibles. Per aquest motiu és imprescindible que hi hagi professionals especialitzats en millorar els models actuals. Aquest màster s’encarrega de formar-los.

MASTER IN ADVANCED INTERACTION
Una oportunitat única per dissenyadors, artistes visuals i d’interpretació, coreògrafs, ballarins, arquitectes, artistes de so i perfils relacionats. El curs esta dirigit a desenvolupar projectes creats amb noves solucions tecnològiques.

OPEN THESIS FABRICATION
Un programa que ofereix als estudiants la llibertat de construir prototips reals dels projectes que han ideat. Amb el potencial de la tecnologia i dels robots es formulen sistemes innovadors per explotar totes les possibilitats del nostre hàbitat.

Així doncs, entrem amb les càmeres al Fab Lab de l’IAAC per submergir-nos en la feina diària que desenvolupen. El projecte va resultar fascinant perquè vam descobrir les possibilitats infinites de la tecnologia i ens vam apropar a l’arquitectura del futur.