Solán de Cabras

Aquesta carrera la guanyem juntes

Un esdeveniment, quatre ciutats i un objectiu comú: córrer per totes aquelles dones, mares, germanes o amigues que han lluitat o estan lluitat contra el càncer de mama. La Carrera de la Dona és un dels actes de solidaritat més massius del nostre país. Durant vuit mesos estarem a Madrid, Barcelona, València i Sevilla per recollir el suport de tota una societat.

Solán de Cabras, amb la seva icònica ampolla Rosa, no podia faltar a aquesta trobada. Nosaltres tampoc hi podíem faltar. Com agència creativa amb ànima social resulta especialment gratificant involucrar-se en projectes com La Carrera de la Dona.

Un estand original, modern, acollidor i construït a base d’ampolles reciclables. Aquesta és la nostra aportació per promocionar la carrera els dies previs. Serà un punt de trobada que servirà com escenari d’una sèrie d’activitats que donaran valor afegit a la cita. En el marc de La Carrera de la Dona, i aprofitant aquest agradable espai, es realitzaran diferents xerrades de temes d’interès: des de testimonials sobre la convivència de la pràctica esportiva amb la malaltia, fins a consells de dones esportistes, passant per tutorials de nutrició o mindfulness.

La Carrera de la Dona. Molt més que una carrera...